SÄHKÖPOSTI

Huomio: Lähtevän postin palvelimen asetukset ovat muuttuneet. Alla toimiva kokoonpano.

Daug.net palvelussa on mahdollisuus sähköpostiosoitteeseen, joka on muotoa tunnus@daug.net. Sähköpostia voit lukea sähköpostin lukemiseen tarkoitetulla ohjelmalla, webmaililla, shell:ssä ‘mutt’- tai ‘alpine’ komennolla tai sähköpostin lukuun soveltuvalla matkapuhelimella.

IMAP4: Valitsemalla tämän protokollan, postit sijaitsevat aina palvelimella, josta ne luetaan sähköpostiohjelmalla. Postit eivät tallennu tietokoneellesi, joten ne ovat tallessa ylläpidetyssä postipalvelimessa.

Saapuvan postin palvelin: imap.daug.net
Yhteyden suojaus: STARTTLS
Portti: 143
Käyttäjätunnus: tunnus

Lähtevän postin palvelin: smtp.daug.net
Yhteyden suojaus: STARTTSL
Portti: 587
Käyttäjätunnus: tunnus

Webmailin osoite: https://secure.mediatraffic.fi/horde5/login.php

Webmailiin kirjaudutaan samalla Daug.net tunnuksella ja salasanalla kuin shell- tai bot-palvelimillekin.